Hjälp till att släppa David Dukes My Awakening på svenska!

Mitt uppvaknande av David Duke

[column col=”1/2″] Nu kan du hjälpa till att förverkliga publiceringen av dr. David Dukes hyllade bok My Awakening på svenska.

Boken har efterfrågats på svenska under mer än ett decennium och äntligen är publiceringen nära.

 

Mitt uppvaknande av dr. David Duke – Kortfattat om insamlingen

David Dukes internationellt hyllade bok är nu helt klar för att släppas på svenska för första gången, det enda som saknas är tryckkostnaden. Nu kan du hjälpa till att förverkliga publiceringen och säkra att priset på boken blir så lågt att alla ska kunna införskaffa den. Med hjälp av den här insamlingen vill vi att den viktiga boken ska kunna publiceras direkt och dessutom kunna gå att köpa till ett lågt pris.

Logik Förlag är ett litet förlag med små resurser där det allra mesta arbetet görs helt ideellt, därför behöver vi Din hjälp för att kunna publicera denna viktiga bok. Insamlingsmålet är 20 000kr, vilket endast täcker en liten del av produktionskostnaderna, men möjliggör att släppa boken mycket snabbare och till ett lägre pris.

Om vi skulle lyckas samla in mer än målet
Skulle vi tillsammans lyckas samla in mer än 20 000kr kommer den överskjutande summan att kunna användas för ytterligare prissänkning av boken, marknadsföring och för att försöka arrangera ett föredrag och boksignering av dr. David Duke i Sverige.

Belöningar till bidragsgivarna
Personer som bidrar till att den här viktiga boken trycks går inte lottlösa:

  • Bidrag på minst 500kr belönas med en gratis skrift i julklapp från Logik Förlag.
  • Bidrag på minst 1000kr belönas med ett gratis exemplar av Dukes bok som skickas till bidragsgivarna först av alla.
  • Bidrag på minst 1000kr belönas dessutom med att boken slås in i julklappspapper och levereras tillsammans med ett julklappsrim – detta är utan tvekan årets julklapp till familj, vänner och bekanta!

 

Är du en av dem som förverkligar boken? – Skänk ditt bidrag här.

Mer om insamlingen:

Nu kan Du vara delaktig i att publicera dr David Dukes My Awakening på svenska för första gången. Boken anses av många vara en av de absolut bästa böckerna när det gäller att beskriva bakgrunden till den situation vi befinner oss i, och samtidigt är den skriven på ett sätt som fängslar och lockar till fortsatt läsning.

Boken är väldigt omfattande och för att kunna trycka boken i en högkvalitativ utgåva, där den hela 768 sidor tjocka boken kan säljas till ett så lågt pris som möjligt, startar nu Logik Förlag en insamling för att kunna beställa fler böcker samtidigt och på så sätt få ner tryckkostnaden per bok. Målet för insamlingen är sammanlagt 20 000kr och boken kommer tryckas direkt när summan har samlats in.

Under många års tid har dr David Dukes båda böcker Den judiska rasismen (Jewish Supremacy) och Mitt uppvaknande (My Awakening) varit starkt efterfrågade. Båda titlarna är högst intressanta och anses av många som ett par av de viktigaste böckerna som utgivits för att ge en grundläggande insikt i modern nationalism. Den judiska rasismen släpptes tidigare i år och har varit väldigt populär och uppskattad. Mitt uppvaknande har däremot aldrig tidigare publicerats på svenska.

Logik Förlag har nu glädjen att meddela att förlaget har kommit överens med David Duke om en utgivning även av Mitt uppvaknande och har redan kunnat köpa rättigheterna till boken, och dessutom är översättningen helt klar. Det enda som saknas nu är själva tryckningen. Mitt uppvaknande ligger alltså i kön för att tryckas, men för att kunna förverkliga den kostsamma produktionen av en så tjock bok, inbunden med omslag, och dessutom kunna erbjuda ett så lågt pris att den skall kunna få den spridning den förtjänar, så saknas 20 000kr. På grund av detta startas nu en insamling för att så snart som möjligt kunna presentera boken på svenska.
Hjälp till att göra Mitt uppvaknande tillgänglig på svenska genom att sätta in ett bidrag. 

Skänker du 500kr eller mer skickar vi dig dessutom en gratis skrift i julklapp, eller 1000kr så får du ett gratis exemplar av boken – först av alla! Vid bidrag över 1000kr slår vi dessutom in boken i julklappspapper och skriver ett julklappsrim. Se till att familj och vänner får en julklapp att minnas 2015. Boken är tryckfärdig och skickas på tryckning i samma stund som insamlingen uppnått målet, insamlingens slutdatum är dock den 30 november för att kunna möjliggöra att boken skickas ut innan jul.

Se till att David Dukes Mitt uppvaknande blir årets julklapp 2015.[/column]

[column col=”1/2″]Mitt uppvaknande - Omslag

Är du en av dem som förverkligar boken? – Skänk ditt bidrag här.[/column]