Fullsatt vid konferens och bokrelease i Stockholm

Lördagen den 18 april arrangerade Logik Förlag en konferens med flera talare och hade samtidigt bokrelease för dr Greg Johnsons bok “Nya högern kontra Gamla högern” som översatts till svenska.

Trots att det var en sluten tillställning med enbart inbjudna gäster var de 120 platserna fullsatta, och det var kanske inte så konstigt med tanke på vilka talarna var. Först ut på talarlistan var historikern Mark Weber som höll ett inspirerande tal under namnet “Looking Ahead in an Age of Darkness“. Därefter talade professor Ricardo Duchesne om mångkulturens destruktiva effekt på den västerländska civilisationen. Professor Kevin MacDonald höll sedan kvällens sista tal. MacDonald pratade om vad det är för psykologiska mekanismer som gör att vita, till skillnad från andra folkslag, agerar på det självdestruktiva sätt som vi ser i hela västvärlden idag.

Efter talen följde en intressant och uppskattad debatt mellan Greg Johnson och Jonas De Geer som gick under namnet “On the legacy and future of Christianity in the West“.
I pauserna som hölls under dagen passade deltagarna på att ta sig en närmare titt på Logik Förlags bokbord, och många såg till att få sina böcker signerade av såväl Greg Johnson som de andra författarna som var på plats.

Filmer från talen och debatten går att se här: https://www.youtube.com…

Greg Johnsons “Nya högern kontra Gamla högern” finns givetvis hos Logik.se.

OBS! Ett fåtal exemplar av den inbundna och signerade utgåvan finns ännu kvar.